Și totuși, cum rezist?

Și totuși, cum rezist?

Am descoperit pulberile mineralizate când fetița avea câteva săptămâni și m-am trezit cu o durere îngrozitoare de spate. Am avut probleme în trecut, am fost și la fizioterapie și eram îngrozită de gândul că revin problemele mele și nu voi mai putea avea grijă de copilași cum trebuie. De unde timp pentru fizioterapie din nou? Cum și ce medicamente să iau mai ales că și alăptez? Și mi-am adus aminte de unchiul meu care e doctor inginer, fitoterapeut. Plângeam cu telefonul în mână. M-am decis să îl sun să îmi recomande ceva pentru spate.

Până atunci râdeam de dulapul plin cu pulberi al mamei. Alimente geriatrice- pentru bătrâni, clar! Dar și adidași mi-am cumpărat din ”Magazinul adolescentului”, așa că why not?

Am primit în câteva zile borcănelele cu pulbere de muguri de brad și pulbere de coacăze negre. Pulberea mineralizată de muguri de brad exercită o acțiune remarcabilă de reconstrucție a oaselor și articulațiilor, de combatere a osteoporozei, de reînnoire a sângelui și de curățare a aparatului digestiv și excretor. Are un efect rapid asupra durerilor articulare și musculare, asanează organismul, stimulează imunitatea și ne ajută să menținem o greutate corporală potrivită.

După trei zile de tratament, durerea de spate a cedat și nu am mai avut probleme de atunci. Am continuat cu pulberile, în special în sezonul rece. Când bătea o viroză la ușă mă îndopam cu pulberea de coacăze negre mai ales care conține o cantitate foarte mare de vitamina C. Pulberea mineralizată de coacăze negre are multiple efecte de vindecare și regenerare a organismului: întărește imunitatea, vitaminizează si mineralizează organismul, combate anemia, îmbunătăţește performanţele cerebrale, previne accidentele vasculare și insuficiența cardiacă, reduce tensiunea arterială, crește acuitatea vizuală, reface colagenul din piele; este antioxidantă și previne cancerul, luptă împotriva reumatismului cronic degenerativ și împotriva gutei, este antisclerogenă și anticolesterolemiantă; are acțiune favorabilă în ulcer duodenal, gastroduodenite gastrite, colite, afecțiuni hepatobiliare, nefrite și pielonefrite. De asemenea, este deosebit de utilă în cazul insuficienței respiratorii, afecțiuni febrile, tuse, oboseală generală și surmenaj.

Am mai folosit și pulberea de ridiche neagră, deoarece fierea îmi face viața amară la propriu când o supăr cu o bucățică de slănină de exemplu sau când sunt obosită și/sau stresată. Acum râde soțu de mine. După o mâncare copioasă, fuga la frigider la pulberea de ridiche!

Ridichea neagră creşte imunitatea organismului şi capacitatea acestuia de a se apara împotriva infecţiilor, alergiilor şi eczemelor, având un efect tonic, detoxifiant şi mineralizant. Acţiunea pulberii de ridiche neagră este evidentă în decolmatarea filtrelor organismului (ficatul, rinichii, plămânii, intestinele și pielea), în reglarea digestiei şi combaterea constipaţiei, în reducerea greutăţii corporale şi diminuarea colesterolului, în menţinerea nivelul de hormoni tiroidieni în echilibru, în combaterea bolilor reumatismale şi a cancerului.

Concret ce vă pot spune despre pulberile testate de mine (mai sunt o mulțime de produse binefăcătoare despre care puteți găsi informații pe pagina lor):ing_6930_redim_pachet-vitaminizare2

  • Consum de aproximativ 7 luni pulberile și nu am mai avut nici un pui de guturai! Când simțeam că mă pândește o răceală – fuga la pulberea de coacăze negre!
  • Am făcut varicelă toți patru. Eu am avut o formă extrem de ușoară (un episod de febră și 15-20 bubițe mici) ceea ce mie mi se pare remarcabil! Restul casei a suferit două săptămâni cu febră și erupție maximă.
  • Problemele cu colecistul au revenit la normal, nu am mai avut episoade de greață, vomă, migrene.
  • Tranzitul intestinal s-a reglat (în perioada de alăptare majoritatea mamelor suferă de constipație).
  • Vânătăile se vindecă mai repede.
  • Nu mă mai doare spatele.
  • Și cel mai important rezist cu aproximativ 5-6 ore de somn întrerupt pe noapte și alăptez doi copii.

E adevărat că nu putem înlocui un stil de viață sănătos și o alimentație corectă doar cu suplimente alimentare, însă care dintre noi se mai poate lăuda că nu e stresat, că mănâncă doar bio, că doarme suficient și face sport?

Pulberile se administrează sublingual și se țin 5-10 minute sub limbă. Efectul este rapid și sigur, deoarece sub limbă se află una dintre cele mai vascularizate părți ale corpului omenesc. În momentul în care pulberea interacționează cu saliva și enzimele din gură, se inițiază un proces important între gură, creier și tractul digestiv. Mai simplu spus, din gură e transmis un semnal spre creier, conținând informații despre calitățile și efectele posibile ale pulberii. Creierul procesează acest semnal și comunică tractului digestiv că, în curând, va intra în contact cu un produs natural, binefăcător.

Cu siguranță încrederea în calitățile acestor remedii naturiste îmi este sporită și de faptul că știu cât acent se pune pe calitate în prepararea lor. Mugurii de brad sunt recoltați de la altitudini mari și sunt folosiți doar atunci când sunt tineri, merișoarele, afinele sunt recoltate din munte, cele care sunt cultivate (ridiche, topinambur) provin din agricultură ecologică. Pulberile nu conțin conservanți sau coloranți artificiali.

Foarte important, pulberile mineralizate se pot consuma în perioada de sarcină și alăptare, mai puțin pulberea de salvie pentru că scade lactația și cea de pelin negru deoarece imprimă laptelui un gust amar.

Singura mea dezamăgire e că nu am vrut să le încerc mai demult! M-ar fi scutit de durerile de stomac cauzate de administarea fierului în sarcină și de multe alte dureri și neplăceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020