Am intrat în minunata lume Usborne!

Am intrat în minunata lume Usborne!

M-am tot învârtit prin on-line în căutare de idei de work at home în ultima perioadă. Să reușești să (mai) stai acasă o perioadă până mai cresc copilașii și să muncești ceva în același timp, cred că e visul majorității mămicilor.

Există foarte multe mămici talentate în ale croșetatului, croitoriei, confecționarea de diferite frumuseți hand-made. Le-am apreciat mereu, însă eu am două mâini stângi când vine vorba de așa ceva! Aș muri de foame! Degeaba am simț estetic și imaginație dacă nu aș ști să fac ceva practic deosebit.

Nu sunt genul și nu am fost niciodată să stau să nu meșteresc ceva: un Avon, un Oriflame, dar lumea s-a cam plictisit se pare și ce exemplu le dau eu care mă rimelez o dată pe lună în cel mai bun caz? Sau cum le vând eu ojă când unghiile mele văd oja de Paști, de Crăciun și de ziua mea? Știu că ar trebui să ne îngrijim, să nu stăm toată ziua în trening și pijamale și mi-aș dori, însă bebelina mea e la o vârstă la care are cea mai mare nevoie de mine, așa că îmi canalizez timpul și energia înspre ea și înspre frățiorul ei care nu e mare nici el. Doi ani și opt luni, cum e mai zburdalnic și mai curios!

Am găsit în sfârșit ceva care ne face plăcere tuturor: cărțile! Cărțile Usborne!

Recunosc că am pus copiilor cărțile în mână înaintea  zornăitorilor, în speranța că o să le canalizez preferințele înspre citit. Și se pare că am reușit momentan. Renunță cel mare la orice jucărie sau desen animat când deschid o carte în fața lui și până nu îi explic tot ce se vede în imagini, nu mă lasă. Micuța deocamdată face ochii mari și le molfăie cu plăcere! În special e atrasă de cele cu sunete. Usborne au o categorie vastă de cărți cu sunete, și abia aștept să le achiziționez pe cele din colecția de Crăciun!

Mereu mi s-au părut deosebite deoarece sunt foarte bine gândite pentru categoria de vârstă căreia i se adresează. Sunt cărți pentru copii de la 0 la 18 ani! De la cărticele de molfăit pentru bebeluși, cărți cu activități pentru toddleri, colorat, abțibilde, cărți cu sunete și jucării. Să fiu copil nici nu mi-aș mai dori altceva în plus! Și mai au avantajul că sunt și în limba engleză. Cel puțin la cărțile pentru copii mici, unde trebuie ghidați în învățare sunt sigură că orice părinte se descurcă cu un nivel minim de engleză. Ar fi păcat să nu îi familiarizăm de mici cu limba engleză, care e limbă de circulație internațională și fără de care nu prea se mai poate, cel puțin nu la ei, care fac engleză încă din grădiniță. Nu vă faceți griji: au o capacitate uimitoare de a reține informații, iar o limbă străină  cu care să îi familiarizezi cât mai devreme îi ajută mult în procesul de învățare.

 

Abia aștept să le cunoaștem și noi mai bine și să vi le prezint. Intenționez să vă ofer  uneia (unuia)  dintre voi o carte în urma unui concurs pe care o să îl organizez pe pagina mea, așa că țineți aproape!50-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020