Ne pregătim de petrecere!

Ne pregătim de petrecere!

 

De când am devenit mamă de fată ceva s-a schimbat în mintea mea. De fapt de când am rămas însărcinată am visat să am și eu o prințesă. Intram în magazine să cumpăr haine băiatului și visam cu ochii deschiși când dădeam cu ochii de raionul cu haine de fete! Atât de frumoase! Fluturași, floricele, danteluțe mărgeluțe…Vreau și eu fatăăăă!!! Și bunul Dumnezeu mi-a dat-o!

Cu ocazia asta mi s-a (re) deschis apetitul pentru cochetărie. Trei ani cât am fost ocupată cu burtică  și apoi cu copilul mic, pot număra pe degete câte haine mi-am cumpărat, și nu neapărat din lipsă de bani – pur și simplu nu m-au atras în perioada aceea. Lasă că recuperez acum- dublu, doar suntem două cochete în casă!

Ce poate fi mai drăguț decât o mamă și o fată îmbracate la fel? Și dacă mai găsești și pe cineva care să îți facă toate mofturile și comenzile la timp, e perfect! Am lucrat în comerț și știu cât contează felul în care te comporți cu clientul: cu respect și corectitudine indiferent de valoarea cumpărăturilor.  Asta dacă vrei să-ți meargă bine pe termen lung!

Noi am găsit persoana ideală și un raport calitate- preț de invidiat. Abia aștept splendidele noastre rochițe roșii cu care o să ne îmbrăcăm de Crăciun! Doar e primul Crăciun în care sunt mamă de fată.

Cele care aveți doi copii, știți cât de geloși sunt cei mari, indiferent de modul în care te-ai comporta cu ei și băiatul nu a privit cu ochi prea buni entuziasmul ăsta al meu de a mă îmbrăca la fel cu surioara lui. Oferta mami-băiat e mai restrânsă sau foarte piperată la preț. Nu și la croitoreasa noastră preferată!

Așa că anul ăsta împăcăm pe toată lumea. Cea mai câștigată va fi mami: cu două ținute 🙂 și portofelul lui tati – care nu va suferi foarte tare!

Să curgă pozele în jurul bradului și amintirile frumoase!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020