Despre trecut, despre viitor, despre oameni dragi!

Despre trecut, despre viitor, despre oameni dragi!

maini-femei-shutterstock

Despre mine ce să vă spun? Maniaca ce scrie articole în noaptea de revelion? Da, port roșu: bluza de pijama! Am băut și șampanie! La 00: 15 când s-au potolit cu bubuiturile și m-a eliberat mica. Și stau și mă oftic că mi-au preluat plugușorul fără să îmi ceară acordul, fără ultimele două versuri, clar! Of! Trebuie să mă reprofilez și să îi fac concurență lui nea Flick care mi-e tare drag! (glumesc, el e muuult mai talentat).

Ce să fac și eu? N-am avut timp să mulțumesc public, cum e la modă și se cuvine pentru toate lucrurile minunate din 2016!

Cu siguranță, cel mai minunat dar a fost fetița mea! Doamne, cât mi-am dorit o fetiță! Și am primit-o: frumoasă, dulce, sănătoasă! O să mai am ocazia dacă mă ține Dumnezeu sănătoasă să scriu despre copiii mei.

Acum vreau să revin la anul 2016 care a fost într-adevăr anul regăsirii mele ca mamă, ca om și ca blogger. Mă apucă și pe mine noaptea uneori foiala și problemele existențiale și m-am tot gândit ce să fac să mă simt bine, să îmi placă cu adevărat că o iau razna cu atâta gângureală, scuteceală și restul!

Scrisul m-a împlinit mereu. Prima poezie am scris-o în clasa a treia și am avut perioade în care am scris mult poezii. Ei, geniul literar s-a mai stins dacă nu m-am ocupat de el, însă văd că odată cu trecerea timpului îmi revin. Am scris articole și mai inspirate și mai puțin inspirate, dar toate din experiență și din suflet, cu gândul la persoanele care mă citesc și pe care cuvintele mele le-ar putea ajuta, sau măcar le-ar putea face să zâmbească și să privească cu încredere mai departe.

Din dorința de a-mi promova blogul și pagina (și mai apoi cărțile Usborne), am aderat la mai multe comunități online de mame în special. Vizualizări spectaculoase nu am (sunt foarte mulțumită, totuși dupa 4 luni), vânzările de cărți sunt ca la orice început, însă am câștigat altceva: am cunoscut OAMENI. Da. Oameni în adevăratul sens al cuvântului. Oameni buni, oameni calzi, pe care îi credeam inexistenți! Le simți vibrația sufletului de dincolo de taste prin modul în care îți vorbesc, prin modul în care vor să ajute (nu în special pe mine).

Bineînțeles, am cunoscut și celălalt segment. Mai ales unde sunt multe femei, nu prea îți vine să le devii subiect de discuție! Am preferat să ies din grupurile cu pricina sau să nu le urmăresc.

Să fii mamă nu e neapărat similar cu bunătatea, compasiunea și bunul simț. Iar ajungem la educație! Se dau țepe (în limbajul online) pe grupurile destinate vânzărilor, se ceartă, se înjură. Brrr!

Deci, merg la somn că mâine dimineață mă iau copiii de bună. Pe voi vă pup și vă iubesc, dragi prietei virtuali ( nu dau nume de teamă să nu uit pe cineva). Am învățat atât de multe de la voi, ați fost lângă mine când nimeni nu a fost, m-ați înțeles, m-ați ajutat cu un sfat chiar dacă nu ne-am cunoscut personal.

Vă mulțumesc că îmi citiți articolele, că aveți răbdare cu mine și vă doresc tot binele din lume!

Îmbrățișări calde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020