Explozie de culoare pentru mami și bebe

Explozie de culoare pentru mami și bebe

 

Când ar trebui să cumpăr ceva pentru confortul meu sunt uitucă, studiile mă liniștesc și zic că e normal pentru o mamă. De câte ori nu am văzut o bluză frumoasă, o rochiță și am zis: Lasă, că după ce culc copiii intru pe site să o comand.Ți-ai găsit! Ciudat, când îmi propun să cumpăr ceva special pentru copii nu uit sau nu amân atât.

De jumătate de an tot zic că îmi cumpăr și eu colier pentru alăptare, nu știu de ce nu l-am luat mai repede, probabil am avut impresia că e o fiță! Nici pe departe! M-am convins într-o seară când am mers în vizită și Ecaterina mea s-a luptat minute bune cu bebele beneficiar al unui colier superb. S-a lăsat cu lacrimi de crocodil de ambele părți și într-un final a fost nevoită să renunțe în favoarea proprietarului de drept!

De data asta m-am decis repede și l-am primit chiar a doua zi! Minunatul meu colier de la Arome Urbane! De cât tras de păr, rupt de nasturi și scos cercei din urechi m-ar fi scutit! Dar e perfect și acum, măcar nu își mai infige domnișoara unghiuțele în celălalt sân, că se joacă cu colierul! Și ce bine arată! Și ce bine miroase! Mmmm! Lemn de ienupăr! Ecologic și parfumat natural, tocmai bun de molfăit pentru alinarea durerilor de dinți, de studiat minute în șir, învârtit în mânuțe și de învățat culorile!

Înainte să am copiii eram mare amatoare de bijuterii: în special de cercei și coliere, iar când am avut primul copil m-am văzut nevoită să renunț la toate: aveam niște cercei micuți cu care am reușit să îl zgârâi pe Cătă pe față la o porție de drăgăleală, bijuteria mea de suflet, lănțișorul din aur de la mama – agățat și rupt de copii…Acum de când sunt mai mărișori nimic nu scapă negustat și neprobat și îmi stă inima dacă pun mâna pe ceva bijuterii cu pietre care s-ar putea desprinde și înghiți.

Realizate numai din materiale organice și sigure pentru bebeluși, colierele pentru alăptare reprezintă cadoul perfect atât pentru bebeluși cât și pentru mame. Pe cei mici îi ajută să își dezvolte capacitățile motorii prin joacă, în timp ce sunt purtați sau alăptați și le alină durerile provocate de erupția dentară.

O parte din bilele colierului sunt îmbrăcate în fir subțire din bumbac croșetat ceea ce le face și mai interesante pentru copilași și un accesoriu de mare efect pentru mame. Acestea se pot realiza în culorile dorite și sunt ajustabile ca lungime.

Colierele pentru alăptare de la Arome Urbane sunt realizate din lemn de ienupăr provenit din Ucraina, mai exact din Crimeea. În credința străveche, lemnul de ienupăr era considerat ca având puteri vindecătoare, dătător de protecție, putere, pace și iubire, fiind un simbol al longevității.

Dacă trebuie să vizitați un bebeluș, gândiți-vă și la mami – ea săraca a renunțat la toate bijuteriile care i-ar putea dăuna micuțului, merită un accesoriu minunat și colorat care să îi însenineze ziua și să îi facă și mai plăcute sesiunile de alăptat și purtat.

Mă bucur când descopăr lucruri atât de utile și frumoase și mai ales naturale. Ador bijuteriile hand made, iar acest colier a devenit preferatul meu și al fetiței!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020