Ludotech – educație și distracție în familie

Ludotech – educație și distracție în familie

Joaca este prezentă în viața tuturor copiilor, fiind forma principală de educație, distracție și însușire a cunoștințelor pentru ei. Mâinile lor mici sunt în permanentă căutare de ceva nou, ochișorii curioși cercetează totul în amănunt așa cum noi adulții, de multe ori am uitat să o facem, iar creierul lor absoarbe informațiile cu o viteză uimitoare! Este de datoria noastră să îi ghidăm și să îi susținem înspre activități cu adevărat folositoare și să petrecem timp de calitate împreună cu ei.

Pornind de la aceste principii, s-a dezvoltat Ludotech – centrul de activități educaționale pentru copii și părinți, un loc în care joaca se împletește în mod eficient cu educația, unde atât părinții cât și copiii învață și socializează, locul în care vei găsi doar cărți, jocuri și jucării eficiente în dezvoltare.

De marți până duminică, între orele 12:30 și 19, Ludotech îi așteaptă pe prichindei în Piața Unirii, Calea Șerban Vodă , nr 22-24 pentru a testa cele mai grozave jocuri și jucării, invenții, resurse educaționale create de către mamele din comunitatea Work at Home Moms, cărți educative care abia așteaptă să fie răsfoite și să-și spună poveștile și multe alte surprize.

Zi de zi, centrul de activități se dezvoltă și crește  împreună cu cei mici, căutând neobosit cele mai atractive soluții pentru ca timpul petrecut aici să fie valorificat la maxim, pentru ca atât cei mari cât și cei mici să pășească cu drag și încredere pe porțile lor.

Atracția principală o reprezintă Lada de nisip cu realitate augumentată unde copiii vor fi fascinați să descopere primele cunoștințe de topografie și hidrologie, apoi vor învăța programare alături de o jucărie Montessori minune – roboțelul Cubetto.  Imaginația zburdă alături de jocul de construit magnetic Magna Tiles iar copiii se vor putea transforma în mici regizori jucându-se cu mini cinematograful sau vor putea testa efectul anti-gravitație.

Jucăriile senzoriale din lemn, cardurile educaționale, piesele magnetice de construit le vor capta atenția și le vor dezvolta imaginația și abilitățile atât de necesare pentru a se transforma în viitori adulți cu o educație solidă, mereu în pas cu tehnologia.

Copiii participă entuziasmați și la atelierele de creație organizate la Ludotech. E minunat să îți creezi propriul sistem solar din lână împâslită, să construiești roboței sau să  te lași purtat în lumea poveștilor spuse de cărți, teatru de umbre și proiecții de film.

Părinții se pot distra și descoperi lucruri uimitoare chiar și pentru ei redevenind copii pentru câteva ore, pot savura o cafea, apa și fructe oferite cu generozitate, sau pot lucra în zona de lounge pentru părinți având acces gratuit la wi-fi.

Când urmărești galeria foto și video realizată la centru îți dorești să te întorci în timp și să redevii copil! Atâtea lucruri noi și deosebite găsești la Ludotech, încât nici nu simți cum zboară cele câteva ore în care participi la activitățile educaționale!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020