Cel mai ingenios mod de a spune ”La mulți ani!”

Cel mai ingenios mod de a spune ”La mulți ani!”

 

De fiecare dată când urmează o zi de naștere în familie sau în cercul de prieteni, dau din colț în colț neștiind cu ce să îi mai surprind anul ăsta. Ador să fac cadouri! Și nu îmi place să cumpăr ceva doar pentru a fi cumpărat. În funcție de ce știu că își dorește persoana respectivă (iar dacă nu știu întreb pănă aflu), caut cadoul care să impresioneze plăcut. Să fie util sau de suflet! Iar dacă bugetul este mai generos, ambele!

Prinsă cu treabă multă și cu activitățile zilnice cu copiii, anul acesta nu prea m-am putut ține de bunele mele obiceiuri și cu toate că îmi propuneam să iau cadourile din timp, am făcut ce am făcut și le-am luat pe ultima sută de metri.

Ieri de exemplu l-am terorizat pe băiatul de la curierat și l-am urmărit prin oraș până am reușit să îmi iau coletul în ultimul moment! Am avut mare noroc cu MiniAlbum! Duminică am încărcat pozele pe site, luni am primit confirmarea, marți l-a predat curierului, așa că ieri era la mine! Data viitoare mă dotez și cu batiste, fiindcă, da – cadoul meu a adus lacrimi de emoție!

Cu cadourile pentru femei mă descurc mai ușor, am o mulțime de opțiuni, însă când trebuie să fac un cadou unui bărbat, mai greu găsesc soluția potrivită!

Astăzi este ziua tatălui meu, căruia îi urez ”La mulți ani!” cu această ocazie. Împlinește o frumoasă vârstă – schimbă și prefixul! Greu de impresionat tata! Însă anul ăsta i-am venit de hac cu ajutorul MiniAlbum J

Toată ziua de duminică am răscolit după poze cu el din tinerețe, poze cu mine și soră-mea din copilărie și poze cu cei patru mândri nepoți ai lui! Ha-ha! Am mers la fix și am atins coarda sensibilă! A ieșit o fotocarte minunată, perfectă de răsfoit și depănat amintiri cu nepoții în jurul focului!

Este o idee minunată de păstrat și adunat împreună fotografii dragi pentru tine sau pentru cei din familie. Cât de mult ar evolua tehnologia, hârtia rămâne hârtie! Iar pozele, în special cele vechi alb-negru se deteriorează dacă nu le dai o nouă formă. Tremur la gândul că nu am salvată o copie de rezervă pentru toate pozele cu copiii. Cine știe ce i se poate întâmpla calculatorului sau contului de Facebook și rămân fără ele, așa că repede, repede o să trec la treabă și o să fac un MaxiAlbum de data asta!

MiniAlbum îți oferă posibilitatea să faci cadouri minunate: fotocarte de dimensiune mică ce cuprinde 45 de fotografii, fotocarte mare, magneti pentru frigider de o calitate deosebită cu pozele voastre dragi sau voucher-uri valorice pe care le poți oferi în cazul în care nu deții fotografiile sărbătoritului.

Oferă zâmbete, oferă bucurie! Păstrează-ți amintirile cu MiniAlbum!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020