M-am întors!

M-am întors!

fffbc677f541252ccd2bb5e05a2ced6157ac3e13_hqNici nu îmi vine să cred că a trecut atâta amar de vreme de când nu am publicat un articol. Ce o fi fost în capul meu? Apoi în suflet? Hmm…

Răspunsul la întrebările astea l-am  gasit și deși mă tenta să mai scriu, n-am făcut-o găsindu-mi scuze că aș fi prea ocupată! Adevărat, însă lucrurile care îți fac plăcere nu trebuie abandonate că n-ai timp de ele!

Punctual treaba stă cam așa:

Un pitic răuvoitor mi-a șoptit că cine sunt eu să dau sfaturi altora? Altul mi-a șoptit că uit virgule și am tendința să vorbesc ardelenește , altul m-a trimis la muncă, celălalt la somn! Până i-am luat de gât și le-am zis: Ia stați așa, blogul ăsta e al meu și dacă nu e nimeni curios de ce scriu, măcar mă descarc, apoi dacă fac vreo gafă gramaticală, aia e- îmi asum! Dacă una din cele câteva zeci de persoane care îmi citeau articolele face o schimbare în bine în viața ei după ce parcurge cele câteva rânduri scrise de mine- misiunea e îndeplinită! Și uite așa, am decis să revin și să mai scriu din când în când…

Sunt sigură că erați curioși ce am mai făcut…majoritatea știți! Mă pusă păcatul să intru în rândul contribuabililor cinstiți și să îmi deschid SRL, că deh! Musai să intru în legalitate. Toate bune, treaba merge struna, iar când nu, o împingem de la spate, cert e că nu mă las! Ah, și acum să-mi vărs eu năduful! Vedeți de ce trebuia să mă reapuc de scris? Cum Doamne generația 50+ are impresia că dacă nu mă trezesc la 6 și vin la 17 terminată și spurcată de un șef nu muncesc? Cum? Am o veste proastă pentu ei: sunt și administrator și angajat! De mămicie și treburi prin casă nu mai povestesc!

Beneficiile le știu mamele de vârsta mea: cu doi copii mici în colectivitate, fiecare zi e ruleta rusească! Dimineața e bine, la prânz te sună să vii după el că are temperatura! Și uite așa stai cu primul 3-4 zile să își facă viroza damblaua, când te trezești că se îmbolnăvește și celălalt, că doar astea le împart ca frații!

Până anul ăsta nu am știut ce înseamnă un concediu unde vreau, când vreau și să stau cât am chef! Dacă vreau să beau cafele toată ziua, asta fac! Dar și când muncesc…

M-am schimbat mult, enorm! Nu mai alăptez de prin primăvară, mi-a dat Dumnezeu minte să renunț la timp! Haideți cu roșiile că n-am treabă – a trecut sezonul! Cel mai probabil asta va fi tema pentru următorul meu articol și mă aștept la critici dure: cel mai mare fan al alăptării prelungite și în tandem a dat colțul!

Ajunge pentru azi, doar că e weekend îmi permit luxul să fiu încă trează, în rest încerc să recuperez somnul din ultimii 5 ani, mai am destul de recuperat!

Hai noapte buna! Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020