Bio Shop – mai mult decât un magazin naturist!

Bio Shop – mai mult decât un magazin naturist!

Pe Liliana Damian o știu încă din facultate, adică de mai bine de 15 ani, perioadă în care am fost colege de cămin studențesc. Drumurile noastre s-au intersectat din nou în perioada în care am devenit mamă și căutam produse adecvate pentru îngrijirea micuțului meu.

Vizitele mele la magazin s-au întețit, când am realizat că la ea găsesc tot ce îmi trebuie pentru un stil de viață sănătos. Mai ales după ce am început diversificarea, mereu îi călcam pragul să cumpăr mâncare sănătoasă și de fiecare dată mă bucuram și de experiența ei de mamă, de rețetele testate de ea și de sfaturile utile. Ce mi-a plăcut întotdeauna la Liliana – mi-a dat sfaturi utile pentru mine, lăsând câștigul ei pe loc secund, cum de altfel procedează cu toți clienții.

E minunat că există astfel de oameni! Și sunt convinsă că este mult mai măi câștigată decât cei care urmăresc să îți scoată banii din buzunar și atât! Din experiența mea de 10 ani în comerț, afirm cu mâna pe inimă că aceasta este cea mai deosebită calitate pe care o poate avea orice antreprenor sau lucrător comercial. Nu e de mirare că ne-am împrietenit și colaborăm atât de bine – avem aceleași principii de viață până la urmă!

Liliana are ușa deschisă mereu și un sfat bun pentru mamele din comunitate, ajutându-le să își promoveze produsele și serviciile. Îi mulțumesc și eu pe această cale că a găzduit numeroase evenimente în care am prezentat cărțile pentru copii, mi-a fost de un real ajutor!

În incinta magazinului se organizează workshop-uri pe teme care au ca subiect principal sănătatea și colaborează în acest sens cu doctor bioterapeut Andreea Pop, care oferă și consultații de biorezonanță magnetică. Deasemenea, colaborează cu doctor pediatru Terezia Sicoe, un medic de excepție și cu tehnician nutriționist și specialist în masaj terapeutic – Oana Pop. De-a lungul timpului a adus în atenția comunității beneficiile terapiilor alternative, a sănătății fizice și mentale, colaborând cu Victoria Plitea- specialist în terapie craniosacrală.

Nu pot decât să îi mulțumesc din suflet că prin intermediul ei am cunoscut atâția oameni deosebiți, care au adus valoare și sănătate în viața mea! Promit să detalizez în viitoarele articole experiența avută cu terapia craniosacrală și rezultatele după tratamentul primit la biorezonanță magnetică.

În magazin găsești suplimente alimentare, cosmetice de calitate superioară, alimente bio, detergenți bio – tot ce ai nevoie pentru un stil de viață sănătos!

Dintre produsele pe care Liliana le aduce la magazin, aș vrea să vă vorbesc despre cele de la Tiande. În prima fază, eram puțin sceptică și nu îmi imaginam că la prețul pe care îl au – fac ceea ce scrie pe etichetă, dar uite că este adevărat! Liliana mi-a oferit spre testare ca să mă conving și i-am promis că nu o să mă mai îndoiesc de aici înainte de recomandările ei J

Înainte de a avea copii, puteam folosi orice produs de îngrijire, însă pauza de machiaj și chimicale – binele cu care a fost reobișnuit corpul meu în perioada în care nu aveam atâta timp și ocazii să folosesc cosmetice, mi-a îndreptat pașii spre îngrijire blândă, cu produse de calitate, fără ingrediente periculoase pentru sănătate.

Înainte de a descoperi Tiande, singurele produse pe care le puteam folosi fără să dezvolt reacții alergice, erau dermatocosmeticele din farmacii, pentru care de multe ori trebuia să fac economii ca să le am, prețurile fiind destul de piperate.

Tiande este o gamă de produse bio naturiste, bazate pe rețete tradiționale chinezești, o colaborare ruso-chineză care se bazează pe forța vindecătoare a plantelor culese din munții Altai.

Primul produs pe care l-am folosit și încă îl folosesc de mai bine de un an, este crema hidratanta cu fond de ten, care are ca ingredient principal placenta de oaie – un ingredient considerat de lux în industria cosmetică. Știți voi pozele mele de la evenimente în care eram atât de radioasă? Eram dată cu crema minune, chiar dacă dormisem 5 ore doar, fața mea arăta excelent! Nu încarcă, nu are efectul acela de mască, hidratează și este foarte blândă cu pielea, iar prețul este mai mult decât accesibil!

Foarte încântată sunt de absorbantele pe bază de plante. Absorbantele zilnice ”Energia vieții” au acțiune anti-inflamatorie și antispastică, au efect antibacterian și antiviral, vindecă microflora organelor genitale externe ale femeii, întărește sistemul imunitar. Chiar dacă la prima vedere par mai scumpe, merită garantat!

Dacă fac greșeala de a purta pantaloni prea strâmți sau lenjerie sintetică, corpul meu se revoltă…Așadar au fost de un real ajutor pentru mine și sunt folosite cu succes de foarte multe femei.

Atenție! Nu sunt recomandate în sarcină și alăptare!

Ieri mi-am cumpărat și absorbantele pentru zile critice ”Energia ierburilor”. Nu mi-a venit să cred că în câteva ore am uitat de durerile de burtă și spate, și fluxul s-a redus! Nu mă credeți pe cuvânt – încercați! Și eu am fost scepetică la început, însă combinația de plante pe care o conțin, normalizează nivelul hormonilor și previn bolile ginecologice. Fitomembrana conține extracte de obligeană, mentă și vanilie, iar fibrele naturale de bumbac absorb eficient lichidul. Sunt într-adevăr o minune a naturii!

Am mai folosit șamponul cu ghimbir, rujul, rimelul, crema de față cu colagen marin și m-am răsfățat cumpărând sarea de corp ”Green Tea”. Mamăăă, ce răsfăț! Ceaiul verde hrănește pielea cu vitamine și antioxidanți, curăță și hidratează, are efect de peeling, activează circulația sângelui, elimină toxinele, îmbunătățește tonusul pielii și redă elasticitatea. Este deasemenea folositor în lupta cu celulita!

Vi le recomand cu mare drag (cei care mă cunoașteți știți că nu recomand nimic înainte de a testa) și vă învit să îi faceți Lilianei o vizită la Bio Shop! Cu siguranță o să găsiți un sfat bun și o soluție la orice problemă de sănătate!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020