Ai grijă de tine: testează-ți starea de sănătate cu ajutorul biorezonanței magnetice!

Ai grijă de tine: testează-ți starea de sănătate cu ajutorul biorezonanței magnetice!

Cu toții știți că sunt fan terapii alternative și fug cât pot de medicația clasică, bineînțeles la fel procedez și cu copiii. Prefer extractele din plante și tratamente din sânul naturii. Așadar tot ce e chimic sau invaziv, ocolesc cât pot de mult.

Despre biorezonanță auzisem, însă tânără și fără probleme de sănătate, nu am fost foarte curioasă să aprofundez subiectul – asta până am cunoscut-o pe Andreea Pop  și am înțeles că la control/medic  nu trebuie să te prezinți atunci când cazi din picioare! E o greșeală des întâlnită în rândul românilor, din cauza sistemului medical pe care îl avem, a nivelului de trai și a lipsei de educație și conștientizare a cât contează prevenția în menținerea stării de sănătate. Expresia ”Nu merg la control, că singur îmi găsește ceva”, vă e cunoscută, da? ”Mai bine să nu știu”. Ok, e un mod de abordare și ăsta, însă atitudinea pozitivă din păcate nu poate compensa întru totul stilul de viață haotic, alimentația nepotrivită sau predispozițiile ereditare.

Despre biorezonanță o să vă povestesc pe scurt, sunt convinsă că găsiți articole mai bine documentate decât acesta, scopul meu este altul – să vă vorbesc despre experiența mea și despre persoana minunată care este Andreea Pop.

Deși abia a împlinit 30 de ani, Andreea este doctor în științe, terapeut, specialist în biorezonanță, stil de viață sănătos, vegetarianism și suplimente alimentare – titluri obținute cu multă muncă și pasiune pentru cunoaștere.

Pe lângă toate acestea,  mai are o calitate fără de care nici un cadru medical nu ar trebui să profeseze: îi pasă de oameni! Și da, Andreea nu îți scoate sume astronomice din buzunar recomandând suplimente de pe urma cărora are beneficii directe – ea recomandă produse testate, analizate microscopic de către ea, asigurându-se că binele pacientului este în prim plan!

Rezultatele obținute sunt spectaculoase, v-o pot confirma pacienții care au ales biorezonanța ca ultimă soluție, după vizitele la zeci de medici și a căror probleme au fost identificate și tratate cu această ocazie!

Biorezonanța este o procedură nedureroasă, neinvazivă, nu are efecte secundare, care presupune utilizarea unui aparat cu ajutorul căruia informația din câmpul electromagnetic al corpului este transmis programului din calculator ,decodat și interpretat apoi de către terapeut.

Cu ajutorul biorezonanței se pot detecta carențele de vitamine și minerale la nivel celular! În analizele de sânge vor apărea abia când aceste carențe sunt instalate deja și automat mai greu de corectat. Nu mi-aș fi imaginat că pielea uscată a mâinilor mele este consecința faptului că am carențe de siliciu! O cremă de mâini rezolvă doar situația supărătoare de moment. Câte dintre dumneavoastră, doamnelor și domnișoarelor nu ați cheltuit o mică avere pe măști de păr, creme scumpe și alte produse de îngrijire?

Carențele de fier mi le cunoșteam de mult timp, însă din alimentație nu am reușit să le corectez, suplimentele din farmacii mi-au provocat crampe (am încercat câteva de la firme diferite în timpul sarcinilor când anemia se accentua) – Andreea a găsit suplimentul perfect pentru mine – un extract gemoterapic ce corectează anemia. Încă mai am până la controlul de 3 luni, sunt semi-conștiincioasă (să nu îi ziceți) și sărbătorile sper să nu anuleze toată munca de a-mi readuce colecistul pe linia de plutire!

Nu vreau să vă înșir tot ce am descoperit- nimic grav, desigur (norocul meu), dar pot să vă spun că ”zestrea” genetică o să îmi dea de furcă dacă nu iau măsuri!

Așa că nu stați pe gânduri, sănătatea este cel mai de preț dar! Iar dacă e șubredă, alegeți cu atenție persoana care se va ocupa să o restabilească! Revin după control cu vești noi!

Până atunci, dacă aveți nevoie de o evaluare a stării de sănătate, vă puteți programa trimițându-i un mesaj sau puteți trece pe la Bio Shop! Andreea susține periodic și workshopuri informative, în mod gratuit aici.

Am uitat să vă spun, abia aștept să îmi duc și copiii!Ultima experiență la recoltarea sângelui în laborator nu a fost deloc minunată! Și femeile însărcinate, vârstnicii, copiii fără limită de vârstă pot fi testați cu ajutorul acestei proceduri non-invazive (cu condiția să tacă un minut cât aparatul înregistrează – ups!) Singura contraindicație o prezintă cei care au stimulator cardiac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020