Mobilier în stil Montessori pentru copii

Mobilier în stil Montessori pentru copii

47572950_2097852100237091_8078927758308147200_nViața se răstoarnă la 180 de grade atunci când devii părinte – tot ce știai din teorie sau observând părinții din jurul tău se schimbă, îți dorești să fii cel mai bun părinte pentru copilul tău, să îi oferi mediul ideal pentru a crește armonios și sănătos.

”Vreau să îi ofer tot ce nu am avut eu!” este probabil cea mai des rostită expresie de către un proaspăt părinte și uite așa de aici pornește aventura investițiilor în lucruri pe care fiecare dintre noi le considerăm a fi benefice pentru cel mic, devenit peste noapte centrul universului nostru. Oferta produselor și serviciilor pentru nou-născuți și copii mici este cea mai vastă, deoarece prinși în mrejele adorației pentru cel mic, părinții investesc de zor în lucruri utile, sau mai puțin utile. Unchi, mătuși, bunici, prieteni – toată lumea se înghesuie să cumpere haine pe care poate copilul nici nu reușește să le îmbrace, jucării periculoase sau neadaptate vârstei și exemplele pot continua.

Abia pe parcurs realizezi că cel mic are nevoie în primul rând de dragostea și atenția ta necondiționată, de satisfacerea nevoilor de bază și de lucruri puține și calitative, adaptate vârstei și în concordanță cu stadiile de dezvoltare în care se află.

Pornind de la acestea, tot mai mulți părinți au îmbrățișat principiile educației Montessori, alegând ca piese de mobilier, jucării și lucruri utile în dezvoltarea micuților, piese de calitate, din materiale naturale, durabile și nepericuloase pentru sănătatea celor mici. Pedagogia Montessori se bazează pe susținerea și sprijinirea procesului natural de dezvoltare a ființei umane, scopul principal fiind dezvoltarea copilului într-o ființă umană adultă completă, confortabilă cu sine, cu societatea și cu umanitatea în ansamblul ei.

Cum deseori se întâmplă, statutul de părinte vine cu idei istețe și reorganizare profesională pentru mamă sau pentru ambii părinți – acesta este și cazul Alinei Ledon, care având experiență în design și amenajări interioare, a pus bazele unui proiect de succes – Decor pentru copii. Împreună cu tatăl ei, au deschis un atelier de tâmplărie și au luat calea antereprenoriatului, punând în practică experiența, cunoștințele acumulate și cele obținute zi de zi pe baza observării nevoilor propriului copil. Ce-a ieșit? Mai mare dragul să le privești și să le ai în casă! Produsele sunt exclusiv fabricate în România, handmade, create după preferințele clienților, atent finisate, iar materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, din lemn, vopsite cu vopsele non-toxice.

Decor pentru copii este un site în care vei găsi tot ceea ce îți dorești în materie de mobilier inteligent și jucării – create de peste 20 de producători din România, în conformitate cu normele europene în vigoare.

Dacă îți dorești un lucru bine făcut și durabil, Decor pentru copii este alegerea perfectă! Pe site-ul lor vei găsi pătuțuri în stil Montessori, pat stil căsuță, turnuri de învățare (learning tower) , biblioteci, decorațiuni, balansoare, jocuri educative, corturi de joacă, corturi teepee,carți senzoriale, textile și multe alte lucrușoare inedite care își merită fiecare bănuț!

În plus, pe site regăsiți o mulțime de idei pentru amenajarea camerei micuților, articole utile, descrierea detaliată a produselor și a utilității lor în dezvoltarea copiilor, recomandări pe vârste pentru jucării și jocuri educative.

Îi găsiți deasemenea și pe Facebook, unde puteți discuta despre comenzi personalizate sau puteți vedea o mulțime de fotografii de la clienții mulțumiți.

Nici nu știu ce aș putea să vă mai povestesc despre Decor pentru copii – este suficient să răsfoiți galeria ca să vă convingeți de frumusețea și calitatea produselor!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020