Coaching feminin, pasul decisiv spre independență!

Coaching feminin, pasul decisiv spre independență!

Noi, femeile suntem denumite pe nedrept „sexul slab”. Poate că nu am fost dotate de la natură cu o forță fizică impresionantă, însă psihologic vorbind- suntem infinit mai puternice decât bărbații! Femeia luptă ca o leoaică pentru drepturile ei, pentru casă, familie și copii. De-a lungul timpului, ne-am câștigat locurile binemeritate și în funcții la care nu aveam acces (doar pentru simplul fapt că suntem femei) și am ajuns să fim plătite la fel ca și bărbații. 

Uite așa, tot mai multe femei au prins curaj și au intrat in lumea antreprenoriatului, au demarat afaceri de succes sau la un nivel astfel încât să fie mulțumite și împlinite cu ceea ce fac. Aceste femei sunt o adevărată sursă de inspirație și este o plăcere să le citești pe față zâmbetul autentic, împlinirea și libertatea de a fi ele însele, de a nu depinde financiar de un angajator, de soț sau de tată.

Din această categorie fac parte și femeile care au ales partea de coaching, simțind că pot face lucruri cu adevărat deosebite pentru cei din jurul lor, ajutându-și semenii să crească și să înflorească alături de ele! 
Oricât de singură, tristă și neîmplinită te-ai simți, când știi că există cineva gata să te ia de mână și să te smulgă din ghearele neputinței, să te îndrume pas cu pas să îți recâștigi încrederea în tine și să îți redescoperi forța interioară, vezi luminița de la capătul tunelului! 

Am cunoscut-o pe Anca Jurj- business coach și mentor și merită să vă vorbesc despre ea exact acum când se apropie ziua de 8 martie. O femeie cu un zâmbet luminos care își oferă tot sprijinul altor femei, scopul ei principal fiind acela de a ajuta femeile să capete acea încredere în sine -atât de necesară în toate aspectele vieții! Le ghidează pas cu pas spre optimism, spre conștientizarea forței interioare, forței gândurilor pozitive și a anturajului benefic, lipsit de oameni care le fac să se adâncească mai mult în gânduri negative.

Toată lumea e a ta, femeie! Totul este ca tu sa crezi în tine. Să crezi cu adevărat că vei reuși, să pui cărămidă cu cărămidă bazele unui viitor luminos și să pavezi cu dragoste și pasiune propriul drum spre succes!

Admiri oamenii care au succes, care sunt mereu optimiști, încrezători, cu spirit liber și de neoprit și îți dorești să fii ca ei? Caută-le anturajul! Nu vei putea deveni asemeni lor dacă nu te debarasezi de persoanele cu preocupări nepotrivite pentru a realiza o creștere pe toate planurile a personalității tale. Să nu mă înțelegeți greșit – vorbim despre oamenii invidioși, răutăcioși, de cei care se plâng mereu și te încarcă cu energie negativă. Tu ești ca un burete pentru ei – își varsă frustrările, deziluziile și neplăcerile, încărcându-ți ție câmpul energetic cu un balast ce îți va frânge aripile în încercarea ta de a crește.

O femeie de succes nu s-a născut ceea ce este – o femeie coach este autodidactă, de cele mai multe ori a fost în mocirla în care ești tu acum, zbătându-se să facă ceva mai mult pentru dezvoltarea personalității și datorită dorinței și credinței că ”se poate” a ales să lupte și să învețe de la persoanele potrivite rețeta succesului adaptată nevoilor și idealurilor ei.

Anca este o femeie simplă, dar cu aspirații și idealuri mari! Mamă a doi copii, reușește să îmbine cu succes atribuțiile de mamă și soție cu cel de femeie de afaceri, business coach și mentor.

Credințele după care se ghidează sunt încrederea în propriul potențial și al celorlalți, descoperirea lui și aducerea la un nivel înalt, fără teamă și fără bariere. Insuccesul este doar în mintea noastră, dacă vrem ceva cu adevărat – se poate! Cu un om asemeni Ancăi lângă tine, nu mă îndoiesc că vei reuși să îți depășești propria condiție, să înflorești și să te bucuri de întreg potențialul tău! Mai multe detalii desprea ea, poți găsi aici.

Top of Form

Bottom of Form

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020