Snurti – cel mai nou centru educativ din Alba Iulia

Snurti – cel mai nou centru educativ din Alba Iulia

Odată ce am scăpat de scutece și lacrimi iar cei mici au mai crescut, mi-am reluat o parte dintre activitățile și obiceiurile pe care le aveam pe vremea când nu știam ce să fac cu atâta timp liber! Mă ocup de mine, citesc, ies la evenimente și inevitabil viața îmi scoate în cale numai oameni frumoși!

Că tot veni vorba de școală – mai avem un an și începe distracția și la noi! Mă gândesc din ce în ce mai serios înspre ce orizonturi să le îndrept pașii, ce oameni aleg pentru a se ocupa de educația lor școlară și nu numai.

Importanța învățătorului ca prim model în viață, este covârșitoare pentru parcursul micului școlar și a viitorului adult. Tare mult mi-ar plăcea ca cel/cea în mâinile cui încredințez sufletul copilului pentru 4-8 ore, să se ocupe și de latura lui emoțională, sau măcar să țină cont de ea!

Pe doamna Dana Schneider am cunoscut-o zilele trecute și povestind așa cum îmi place mie să povestesc cu cei care îmi vizitează standul, am aflat că este exact ceea ce caut: mă poate ajuta să trec peste anumite bariere emoționale și să duc la un alt nivel viața și cariera mea.

Bineînțeles că am devenit și mai curioasă când am aflat că a trăit 30 de ani în Germania și că în prezent se ocupă de activitatea celui mai nou și promițător afterschool din oraș!

Dana Schneider a lucrat ca director de instituție și manager social, din 2010, la un concern multinațional, iar din anul 2012 a făcut lifecoaching și learncoaching cu tineri și adolescenți. Aveți ce învăța de la un asemenea om, garantez!

Am întrebat mai multe despre afterschool și eram sigură că oferă și cursuri de limbă germană! Nu m-am înșelat, chiar cursuri cu vorbitor nativ, așa că dacă vă doriți ca cei mici să învețe limba germană – știți pe cine să căutați!

Sunt disponibile și cursuri de limba engleză pentru doritori, cursuri care pun accentul pe comunicarea spontană și îmbinarea cunoștințelor teoretice cu situații reale de viață. Așadar, copiii sunt încurajați să comunice între ei, sub îndrumarea unui profesor de limba engleză.

Valorile după care se ghidează în activitățile lor te conving că Snurti nu este doar un loc în care îți lași copiii până te întorci de la serviciu, ci este locul perfect în care cunoștințele primite la școală se consolidează și se îmbină cu dezvoltarea optimă a personalității fiecărui copil, urmărind formarea de abilități și competențe care ar fi incomplete fără accentul pus pe dezvoltarea inteligenței emoționale!Eu am fost un copil timid – slăbeam câteva kilograme de groaza examenelor importante sau a celor în care eram față în față cu ”inamicul”! În zadar eram foarte bine pregătită – se întâmpla să uit mare parte din ce învățasem în cazul examenelor orale. La Snurti, copiii vor avea parte de consiliere pentru a deprinde tehnici de învățare eficientă, a-și diminua teama de examene și de a vorbi în public! Din punctul meu de vedere sună excelent!

Era digitală în care trăim, poate fi mai ușor digerabilă pentru părinți și chiar productivă dacă cel mic își canalizează atenția înspre partea pozitivă și învață la Snurti grafică digitală, programare, PC tuning, editare video, robotică ori Youtube master.

Întregul program, lista de activități și cursuri, le puteți găsi pe site-ul lor www.snurti.ro

Consider că cei de la Snurti au tot ce le trebuie pentru a contribui la definirea personalității copiilor noștri și la acumularea cunoștințelor esențiale pentru a face față noilor tendințe din societatea modernă, dar și pentru a-și nuanța valori autentice precum disciplina, respectul și responsabilitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020