Dacă e Crăciun, să fie magie!

Dacă e Crăciun, să fie magie!

Perioada sărbătorilor de iarnă ne face sufletele să vibreze tuturor: și celor mari și celor mici. Atâta lumină, culoare, căldură și cadouri, mese îmbelșugate, familia alături…Ce poate fi mai frumos?

Eu am ales să le ofer un strop de magie copiilor mei și să îi las să creadă în Moș Crăciun: bătrânelul bun, care știe tot ce faci și care te răsplătește însutit pentru faptele bune. Nu îi necăjesc nici atunci când fac năzbâtii și mă feresc de celebra amenințare ”Nu vine Moș Crăciun dacă nu ești cuminte!” A fost suficient să fac o singură dată greșeala asta și să vă râuri de lacrimi din ochii lor. Le-am spus că au suficient timp să demonstreze moșului că ei sunt buni și că el mai închide ochii la năzbâtii dacă își îndreaptă comportamentul.

Când îi văd cu câtă nerăbdare îl așteaptă și câtă bucurie se citește în ochii lor, cum stau în ajunul Crăciunului pândind pe geam doar doar or vedea sania moșului…caut să fac totul cât mai minunat pentru ei. Vremurile acestea nu se mai întorc, iar eu mă bucur alături de ei și îmi retrăiesc copilăria!

Anul acesta, le-am pregătit ceva cu totul și cu totul deosebit: câte o scrisoare de la Moș Crăciun – special pentru ei: cu ștampilă de la Polul Nord adresată fiecăruia, chiar și cu sigiliul special al moșului!

Fiecare are și câteva joculețe și un plic cu zăpadă magică de la Polul Nord, Ecaterina a primit și o felicitare pentru ziua de naștere care va fi în ianuarie. Ei, moșule –  cred că îți dau de lucru și în martie! M-am gândit târziu că s-ar putea lăsa cu lacrimi…
M-am distrat copios cu Moș Elena completând formularele cu toate dorințele și detaliile importante pentru fiecare și apoi am început să dau din colț în colț fiindcă nu mai găseam animalele acelea pe care Cătălin le-a cerut moșului încă din vară!

Totul merge foarte repede: alegi un model de scrisoare (eu am ales la fel, să nu isc vreo ceartă), alegi ce vrei să mai conțină pachetul și gata – le ai în câteva zile! Eu zic să vă grăbiți și să prindeți și oferta: aveți 15% reducere la comandarea lor până pe 10 octombrie!

Iar de seriozitatea și implicarea moșului ce să vă spun? E atât de atent la detalii încât până și pe tine te poate păcăli că există! Am de gând să le pun în poștă și să verific corespondența de față cu ei. Să vedeți voi bucurie! Promit să revin cu reacția lor.

Pe moș îl găsiți pe pagina lui oficială, Scrisoarea lui Moș Crăciun.

Să fie magie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020