De ce să spui ”da” provocărilor și oportunităților

De ce să spui ”da” provocărilor și oportunităților

Anul acesta am decis să îmi fac și eu un cadou după munca de trei ani în sânul familiei Usborne și să plec în Anglia, pentru Leadership Academy. Trebuia să fructific ocazia, am mai avut-o de 5 ori până acum fiind între elite, însă copiii au fost prea mici să plec și să îi las o săptămână… Acum le-am spus senină că plec acolo de unde le aduc eu cărțile și gata, n-am avut obiecții – au stat la bunici.

Într-un alt articol o să vă povestesc cum mi s-au părut țara și locurile vizitate, menționez doar că am fost puțin bulversată de diferența de fus orar și atâtea lucruri noi, astfel încât m-am ales cu un guturai de toată frumusețea!

Toate bune acolo, m-am bucurat mult să mă întâlnesc cu Andreea – noul meu team leader cu care ne-am auzit doar la telefon până atunci și ne-am înțeles excelent, zici că ne știam de o viață!  

Am fost cazate într-o zonă liniștită, în cadrul unui complex în Daventry. Cele trei zile au fost destul de pline, cu interacțiuni, sesiuni de întrebări și răspunsuri filmate,  muncă în echipă, întâlniri cu autorii cărților și prezentări menite să scoată ce e mai bun din noi.

A fost minunat să pot învăța de la cei mai buni, să mă întâlnesc cu directorul diviziei Usborne Books at Home și să pot povesti și afla ce înseamnă succesul pentru oameni diferiți, cu obiceiuri diferite, din toate colțurile Europei!

Am avut ocazia să rasfoim primele titlurile noi , am primit cadouri și cărți, am băut cafele, am mâncat și am râs în pauze, ne-am împrietenit și am plecat cu toții mai bogați sufletește de acolo.

Pe parcursul celor trei zile, a fost o atmosferă relaxată, englezii sunt în general foarte relaxați. Ne-am și distrat desenând care sunt super puterile noastre. Bineînțeles că am studiat în amănunt desenele, în ideea îmbunătățirii strategiilor și mi-au venit idei noi despre cum să continui ce am început la un nivel și mai mare, devenind cea mai bună variantă a mea.Și când mă gândesc cum a început totul…aproape nu îmi vine să cred ce am reușit să realizez. Evident – fără echipa mea nu aș fi ajuns unde sunt și pe această cale le mulțumesc. Le mulțumesc pentru pasiune, pentru dragostea de carte și pentru modul uimitor în care au crescut și s-au dezvoltat în tot acest timp. Știu că suntem diferite, în sensul bun și știu că la baza oricărei noi înscrieri stă dragostea de cărți și dorința de a oferi o educație cât mai bună copiilor, înaintea dorinței de a câștiga. Câștigurile vin pe parcurs și sunt direct proporționale cu energia și dragostea pe care o emani în activitatea ta.

E minunat, mă simt binecuvântată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020