Un cadou de suflet: păpușa terapeutică Tilda

Un cadou de suflet: păpușa terapeutică Tilda

Când vede atâta frumusețe și gingășie, Ioana mică nu se poate abține și visează cu ochii deschiși, dansând imaginar cu păpușa în brațe, în locul în care îi place ei cel mai mult…

Razele soarelui îi mângâie blând chipul, iar vântul se joacă în pletele blonde și în faldurile tutu-ului roz, îngânând un cântecel, acompaniat de graurii din nuc.

Și-a dorit mult păpușa asta și a numit-o Bella. Ea o înțelege cel mai bine: râde când mămica ei e fericită și suferă odată cu ea când în paradis se arată nori negri de ploaie.

Bella e o păpușă Tilda, nu are guriță sau năsuc, așa că preia toate stările Ioanei și împreună fac o echipă pe cinste! A fost creată special pentru ea, de fapt Bella a ales-o pe Ioana să râdă și să plângă împreună, să-și asculte păsurile.
Această păpușă este rezultatul a zile întregi de muncă, cusută din cele mai nobile materiale, majoritatea importate – iar creatoarea lor este o mamă de doi băieți care
a visat întotdeauna să aibă o fată și uite câte fetițe drăgălașe are acum!

În copilărie, tăia perdelele din casă pentru a face rochițe păpușilor, iar când a descoperit păpușile Tilda, pasiunea ei s-a reactivat și a început să le dea viață pentru a ajunge în brațele iubitoare ale fetelor mai mari sau mai mici.

În fiecare dintre noi stă ascuns un copil…nu contează câți ani avem sau că avem și noi copii sau chiar nepoți!
Nu glumesc, chiar îmi doresc o păpușă Tilda!
Le puteți găsi pe pagina IoanaAccesories sau dacă sunteți din Târgu Mureș, le puteți cumpăra direct de la ea!

Un cadou special, rezultatul a multe ore de muncă și răbdare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020