De unde cumperi haine pentru copii online?

De unde cumperi haine pentru copii online?

Ne lipsesc zilele în care ne plimbam prin magazine în căutare de ținute pentru copii și pentru noi, însă mulțumită internetului, e foarte simplu să cumperi haine pentru copii online. Eu am ales magazinul famfam pentru că au haine ieftine pentru copii și mămici, ținute asortate mamă fiică și ținute asortate pentru toată familia!

Tuturor ne place să ne asortăm, iar eu am fost curioasă de ce, oare ce stă la baza acestei dorințe? Am aflat că asortarea mamă-fiică dăinuie de mai mult de 100 de ani și că dorința de a purta haine la fel, vine din importanța sublinierii rolului familiei în viața noastră.

Parcă întinerim și noi, alături de copiii noștri purtând tricouri cu mesaje haioase, rochițe colorate, fuste, salopete etc.

Și băieților le place să se îmbrace la fel, famfam s-a gândit și la ei pregătind tricouri funny, pantaloni scurți, șorturi de baie etc.

Haine asortate pentru întreaga familie

Mă topesc când văd ședințe foto în natură sau studio cu frățiori îmbrăcați la fel sau cu întreaga familie asortată – sunt amintiri de neuitat!

Există o mulțime de fotografi profesioniști, sau puteți face chiar voi fotografiile dacă aveți un aparat foto calitativ. Pentru decor și recuzită, vă puteți inspira din această galerie foto.

Au înflorit macii, în curând înflorește rapița și mă gândesc să nu ratez anul acesta ședințele foto! Am văzut deja ce vreau și abia aștept să ne îmbrăcăm la fel cu domnișorica mea.

Și cum un lucru bun nu vine niciodată singur, când am cerut detalii despre setul brodat și cel cu flori, am primit și reducere, însă nu doar pentru mine, ci și pentu voi – cei care mă urmăriți pe blog și pe pagină.

Puteți alege orice vă doriți cu 10% reducere din magazinul online  famfam.ro, folosind codul de reducere mamidedoi10 !


Codul de reducere este valabil până pe data de 08.06.2020. Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020