Vreau să mă ajut. E timpul să mă ajut pe mine!

Vreau să mă ajut. E timpul să mă ajut pe mine!

Doamne facă-se Voia Ta!

Da, vreau  deja Acum să mă ajut pe mine şi minele meu este deja Acum beneficiarul ajutorului meu. Am ajutor deja Acum de la Dumnezeu şi merit să mă ajut pe mine. Mă opresc deja Acum la timp din a mă părăsi pe mine şi din a face din alţii „idoli” a căror interese – credinţe – obiective le consideram mai  demne şi mai importante decât mine şi decât ceea ce simţeam înlăuntrul meu. Mă iert şi iert, Doamne facă-se Voia Ta.

Da Doamne, am înţeles deja Acum, îmi pare rău, te rog iartă-mă pentru că m-am depărtat de Tine şi de mine, mă regăsesc deja Acum în mine cu Tine, şi minele meu este fericit şi împlinit în Voia lui Dumnezeu, îţi mulţumesc Doamne pentru că M-ai adus deja Acum din nou la Tine în mine şi Te-am regăsit întreg în mine, îţi mulţumesc pentru că m-am reunit cu mine în mine şi m-am regăsit unit –întreg – integru – sferic în Tine, la mine, în mine una fiind cu Tine.

 Îţi mulţumesc Doamne pentru Harul şi Prezenţa Ta în mine, cu mine, prin mine şi pretutindeni, în toţi, în tot şi în toate, deplin, întreg şi complet, necuprins de înţelegerea mea, a toate cuprinzător, în care eu sunt şi din  care eu sunt alcătuit dincolo de înţelegerea mea, prin care mi-ai dat viaţă şi a cărei  expresie –manifestare –energie  eu sunt, exist şi trăiesc spre Slava şi Cinstea lui Dumnezeu, în Voia lui Dumnezeu, în Cer, din Cer în Cer şi pe Pământ, în Duhul Sfânt.

Doamne, Dumnezeul cel Viu, Veşnic şi Adevărat îţi mulţumesc, îţi mulţumesc, îţi mulţumesc şi cu recunoştinţă Te iubesc.  Şi aşa este.

Accept. Înţeleg. Conştientizez. Iubesc. Mulţumesc. Apreciez. Onorez. Respect. Iert. Binecuvântez. Amin

Doamne facă-se Voia Ta.

Alba Iulia 30.05.2020

Maria Victoria Plitea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020