Terapia craniosacrală (continuare)

Terapia craniosacrală (continuare)

Mi-am reamintit adesea promisiunea făcută vouă, aceea de a continua seria articolelor despre experiențele mele cu terapia craniosacrală.
Am „crescut” suficient de mult pentru a împărtăși asumat și fără teama de judecată a cititorilor – până la urmă știu că aceste rânduri vor avea ecou și vor da roadă în sufletele celor care rezonează cu acest tip de abordare.
Suntem un întreg: trup și suflet/conștiință, iar ecourile durerilor din planul fizic, își au rădăcinile în contradicțiile născute în sufletele noastre.
Am pornit de la terapia craniosacrală pentru a mă deschide spiritual și a înțelege cum funcționează întregul acesta, este un preambul pentru înțelegerea și rezolvarea ulterioară a problemelor vârâte sub preș.
Dacă le faci uitate, asta nu înseamnă că ai scăpat de ele, dimpotrivă – te vor urmări și vor apărea sub altă formă în viața ta, ciclic.
Lucrul acesta l-am înțeles în special din participarea la nivelul 1 Recall Healing de anul trecut.
În tot acest timp, mai exact de un an jumate, am fost într-o învățare continuuă și am conlucrat cu Victoria înspre găsirea și regăsirea mea.
În momentul de față, chiar dacă ea este sau nu prezentă fizic, putem face terapie și prin telefon. Am învățat să îmi ascult corpul, intuiția și cu susținerea ei, să mă centrez ori de câte ori era necesar.
Am citit mult în ultimul timp, îmi face o deosebită plăcere să mă  (re)descopăr ca om.
Nu consider că am/am avut probleme mai mari sau mai mici decât restul oamenilor, atât doar că am prins gustul fericirii, abundenței, sănătății și integrității! Este o cale care odată descoperită, nu îți dorești să te mai îndepărtezi de ea!
Am descoperit un Dumnezeu blând, bun și iubitor înlăuntrul meu și peste tot în jur. El mă susține, El o susține și îi dă înțelegere Victoriei, care împarte cu dărnicie darurile Lui!
Binecuvântări și mulțumiri tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020