Culoare, evoluție, poftă de viață și tie-dye

Culoare, evoluție, poftă de viață și tie-dye

Tot ceea ce ne înconjoară ne influențează: oamenii, locurile, ceea ce mâncăm și bineînțeles, hainele pe care le purtăm.

Când eram puștoaică, mă îmbrăcam în culori șterse sau non culori – acum realizez ce semnifica asta: neîncredere în forțele proprii și dorința de a nu ieși cumva din tipare. Clar că nivelul de dezvoltare spirituală era pe cote de avarie, însă acesta este rostul nostru pe pământ: să învățăm, să evoluăm.

După 30 de ani, am redescoperit farmecul și bucuria culorilor, așa că am început să mă îmbrac și să mă accesorizez cât mai colorat!

În zilele în care nu am o stare de spirit prea bună, este suficient să îmi pun un tricou colorat sau o pereche de cerecei curcubeu și am rezolvat cea mai mare parte din problemă!

Unii ar zice că am dat în mintea copiilor – nu-i rău 🙂 Îi am pe ai mei cu care trebuie să mă înțeleg și pe micii mei clienți care mă sorb din priviri când mă văd colorată!

Simbolul evoluției, infinității, al dansului cosmic universal, a conexiunii cu divinitatea, spirala este întâlnită în cultura vechilor popoare, de mii de ani.

Descoperită în mormintele antice, avea o semnificație asociată cu soarele, care se înscrie în câte o spirală odată la trei luni, în decursul traiectoriei sale.

Din punct de vedere spiritual, simbolizează centrarea la nivel individual și colectiv înspre lumea interioară, iluminare și conștiință cosmică, lăsând la o parte egoul și percepția exterioară.

Vechile veșminte și obiecte dacice, aveau des încrustate/brodate spirale, aceste simboluri fiind și astăzi utilizate de către olteni, bănățeni și pădureni în veșmintele populare, covoare, încrustații în lemn – chiar dacă semnificația spirituală a fost uitată.

De ce v-am ținut atâta teorie cu spirala? Când am văzut prima oară tricouri tie-dye – am avut o tresărire aparte, în special la cel rainbow, așa că iacă-tă-mă mândră posesoare a unui tricou bombă de bună dispoziție căutând frenetic să văd ce amplifică starea asta.

Mulțumesc, Festival Shop! Sunt încântată să port o stare de spirit într-un tricou creat manual special pentru mine 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020