Iertarea este poate unul dintre cele mai grele lucruri pe care îl poți oferi și crezi adeseori că cei care ți-au greșit nu sunt demni de ea. Resentimente, mânie, tristețe, revoltă – ies la suprafață ori de câte ori îți amintești de anumite situații sau persoane. Încetează să te mai biciuiești singur și iartă-i! Pe toți! Nu pentru că merită, ci pentru că meriți TU să fii liniștit. Cramponându-te în permanență de trecut și de lucruri negative, nu faci altceva decât să te autopedepsești și să nu îți dai voie să evoluezi și să te bucuri de PREZENT, de acest moment care contează! Scoate din inimă spinii urii și lasă să crească libere florile cele mai frumoase: iubirea, recunoștința și liniștea!

Știi tu oare că amintindu-ți mereu de lucrurile negative atragi și mai multe în viața ta? Suntem ceea ce gândim și ceea ce exprimăm. Dacă îți surprinzi mintea rătăcind prin cotloane întunecate, oprește-te la timp: ai control deplin asupra ei. Acceptă-ți gândurile și nu te critica prea aspru, însă îndepărtează-le încet și înlocuiește-le cu gânduri și afirmații pozitive despre tine, despre lume, despre semeni. Vei vedea că perseverând și controlându-le, înlocuindu-le cu bunătate, soarele va răsări uscând buruienile amărăciunii!

Părinții tăi, profesorii, prietenii, au făcut ceea ce au știut ei mai bine în acele momente și nu poți mereu să arunci vina aspupra lor când ceva nu merge bine în viața ta. Asumă-ți faptul că te poți schimba, asumă-ți faptul că niciodată nu este prea târziu să o faci!

Personal, am realizat ce putere mare are iertarea și cât de mult îmi pot îmbunătății calitatea vieții alegând nu să ascund sub preș durerile și resentimentele, ci să le scot bucățică cu bucățică, să le curăț și să așez în locul lor iubire și lumină!

Sunt lucruri mai mari și lucruri mai mici, însă ori de câte ori îmi amintesc că cineva m-a supărat, m-a jicnit, m-a nedreptățit și constat că mai am resentimente, mă opresc din nimicurile vieții și îi transmit iertarea mea. Dacă au rămas cuvinte nespuse, i le spun. Folosesc o fotografie ori proiecția sa mentală. Odată descărcate, îl iert și îl eliberez, eliberându-mă totodată pe mine! Cele mai serioase au nevoie de timp, dar se curăță și acelea dacă revii asupra lor, important este să fii pregătit pentru a ierta și a-ți face cel mai frumos cadou: libertatea ta!

Supărările și amărăciunea îndelungi le vor resimți și organele tale: inima, fierea și  stomacul în principal. Scoate-le afară, fă-ți un bine! O să fii surprins cum starea ta de sănătate se va îmbunătăți constant.

Este nevoie de timp dacă nu obișnuiai să faci asta, dar vei vedea că pe măsură ce trece timpul și dacă lucrezi zilnic la procesul iertării, viața ta va lua un alt curs, unul pozitiv!

Written by Ioana

    Un comentariu

  1. Alexandra Nicoleta Stan mai 22, 2019 at 3:36 pm Răspunde

    Un blog cu si despre Ei!
    Ei, copii cei mai iubiti de pe pamant. Apreciez tot ceea ce scrii, Ioana si ma bucur ca te-am intalnit. Imi place sa citesc tot ce postezi si stiu sigur ca daca ai dat un sfat sau ai lasat o recomandare nu mai necesita o verificare suplimentara, privind veridicitatea acesteia, ci trecerea la actiune.
    Scrii frumos, uneori parca ne citesti gandurile si le transpui minunat in cuvinte. Succes in tot ceea ce faci si continua, din partea mea si din partea proiectului Vraja Jucariilor vei avea suport neconditionat!

Leave a Comment